Charlotte Othmar

Charlotte begyndte allerede som teenager at hjælpe til efter skole i sin mors trendy smykkeforretning. Helt fra starten af var alle former for kreativitet en naturlig del af hendes hverdag: Alt lige fra fabrikation af tøjdyr, fremstilling af interiør og møbler til dukkehuset, syning af dukketøj, og senere også eget tøj blev der – med skiftende held - prøvet kræfter med.      

Othmar shop 060.jpg

I forretningen fik Charlotte hurtigt interesse for smykkedesign, og der gik ikke lang tid før, at det var den unge Charlottes designs, der blev solgt fra butikken.

Samarbejdet imellem mor og datter var en succes, så da forældrene flyttede til London i 1990, var det helt naturligt, at Charlotte overtog virksomheden og gjorde den til en af Nordeuropas mest anerkendte smykkebrands.  

Som datter af en internationalt orienteret forretningsmand bosiddende i London og en varm, positiv, flagrende mor fik den unge Charlotte tidligt lært, at en virksomhed ikke overlever uden en professionel, forretningsmæssig tilgang til driften kombineret med personlig lidenskab, kreativitet og engagement.  

ot1300957.jpg

Charlotte Othmar er uddannet fra Copenhagen Business School. Hun bor i København, få minutter fra forretningen i St. Kongensgade, i en gammel, renoveret snapsefabrik.