virksomheden

OTHMAR smykker har en lang historie med rødderne plantet i hjertet af København: I 1972 åbnede Lise Othmar en forretning der solgte smykker, som passede til tidens trends. Hun var dermed den første i Skandinavien, der førte modens tendenser med over i smykkebranchen.

Både trendsætterne og pressen elskede den lille kreative butik, der hurtigt blev populær. Det var nyt for danskerne, at der nu var andet på markedet end de traditionelle smykker, der blev købt som en investering for livet.

ot1300998.jpg

Modesmykkerne var kommet for at blive, og i dag har talrige  konkurrenter fulgt OTHMARs fodspor.     

I 1990 overtog datteren Charlotte virksomheden og året efter åbnede forretningen i St. Kongensgade midt i København, hvor den stadig ligger den dag i dag. Samtidig blev virksomhedens forretningsområde udvidet med et succesrigt videresalg til andre butikker, stormagasiner og luftfartsselskaber i hele Nordeuropa.      
Fra efterår 2008 har OTHMAR valgt en ny strategi; produktionen er flyttet ud af Europa, og der satses nu udelukkende på salg fra egne salgssteder kombineret med salg på nettet.      
Fra august 2009 fik OTHMAR et website, der forhandler designersmykker i høj kvalitet til et prisniveau, som afspejler at alle fordyrende mellemled er skåret bort.