filosofi

Lige fra start har OTHMARs motto været: ”Almost right is wrong!” 

ot2601133.jpg

Skønheden ligger både gemt i detaljen og det samlede udtryk. OTHMAR går ikke på kompromis med produktdesigns. Produktet skal være 100 % rigtigt. Det er sådan unikke produkter skabes, og den kompromisløse tilgang til designet er bærende for designfilosofien.

 

Smykker ses som tilbehør, der understreger det personlige udtryk. Smykker fuldender eller afrunder et look. De fremhæver et ansigt, en krop eller måske et særligt karaktertræk. De skal med andre ord tilføre noget uden at stjæle opmærksomhed fra helheden.

ot2601229.jpg

OTHMARs designs er først og fremmest rettet mod brug i hverdagen: Vi elsker hverdagen – der hvor livet leves!

 

Skabelsesprocessen i en designvirksomhed baseres mest på målrettet professionel research. Men de mest originale ideer kommer, når man mindst venter det: Inspirationen til smykkerne hentes fra så forskellige steder som i udtrykket hos en forbipasserende på gaden, fra en film, en bygnings arkitektur, eller et tilfældigt læst magasin på en café.

 

Historiske detaljer bidrager ligeledes: Som fx nu hvor den smukke, venetianske matte guldoverflade finder vej til nutidens enkle designs.

 

Produkterne præsenteres naturligvis i en forretning, der er indrettet til at understøtte smykkernes stil og de leveres i en fin, enkel emballage, der også følger med ved køb i den nye webshop.