DK UK
JULESHOPPING HOS OTHMAR:

Kom forbi butikken eller vores webshop, og se de seneste nyheder: Bl.a. de ultra-cool rhodinerede sølvsmykker. Rå og mørke men med feminine detaljer. Vov springet og prøv dette rock-chikke alternativ til almindelig guld og sølvsmykker. December byder også på nye ringe. Vi har endnu flere modeller og størrelserne varierer fra 50 til 60. Derudover er der også kommet et stort supplement af lækre brocher og anvendelige øreringe. Klik her for at se de seneste nyheder.

FLAVOUR OF THE MONTH

Benyt lejligheden til at bestille decembers flavour of the month: De smukke ART NOVEAU øreringe - udskårne blomster i kroge med 2 detaljeniveauer. Inderst er en blank ’blonde-del’, hvorpå der er lagt en fin udskåret mat blomst, toppet med en lille funklende ædelsten. Vælg imellem 2-toner guld med turmalin eller 2 toner rhodineret sølv med røgtopas til særlig pris:
Normal pris kr. 425.- ; Flavour of the month pris kr. 275.-
Grå/røgtopas version ...Klik her
Guld/turmalin version ...Klik her

DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND

De første diamantsmykker er nu lagt på siden. Se de fantastiske diamanter sat i 14K guld og sterling sølv. Smykkerne er på en gang uhøjtidelige og moderne men med det helt rigtige antikke look. Der vil komme nye modeller løbende i december måned…NOEL NOIR

Besøg vores forretning i St. Kongensgade i December, der er smukt pyntet op med sorte funklende fugle, kugler, lys og glimmer… et rent jule-eventyr en noir!

Bemærk, at som en ekstra service, kan du returnere alle produkter købt i e-shoppen helt indtil 5. januar, så længe de returneres i ubrugt og fejlfri tilstand. Endvidere er der åbent alle søndage i december, samt udvidede åbningstider i ugen før jul. Klik her for at se åbningstider.

Vi glæder og til at se dig!
St. Kongensgade 5, 1264 København K,
+45.3332.3305, othmar@mail.dk, www.othmar.dk
Åbningstider: Mandag-fredag: 11-18,
lørdag: 11-18, 1. søndag i hver måned: 12-16
 
Ønsker du at afmelde denne mailservice kan du gøre det her ...klik...
© Othmar 2009