DK UK
JULEHÅB OG JULEFRED...

Copenhagen – Hopenhagen. Fred på jord, bæredygtig fremtid. Se de superaktuelle øreringe med fredstegn i kroge som fås i 2 størrelser: Den delikate lille størrelse eller den større model, hvis dit statement ikke skal være for diskret. Klik her for at se fredstegn øreringe: Lille / Stor

EN SLAGS JULEKALENDER...

OTHMAR er i julehumør og udlodder dagen før jul, d. 23. december – 3 sæt superfine fredstegn bestående af kæde og små ørekroge til en samlet værdi af 648.- Kr. Vi trækker lod blandt de tilmeldte e-mail adresser på othmar.dk. Send gerne denne mail videre og få veninderne meldt til. Vinderne får direkte besked ligesom de vil blive offentliggjort på bloggen om eftermiddagen d.23. december.

FLAVOUR OF THE MONTH

Du kan stadig nå det: Benyt lejligheden til at bestille decembers flavour of the month: De smukke ART NOVEAU øreringe - udskårne blomster i kroge med 2 detaljeniveauer. Inderst er en blank ’blonde-del’, hvorpå der er lagt en fint udskåret mat blomst, toppet med en lille funklende ædelsten. Vælg imellem 2-toner guld med turmalin eller 2 toner rhodineret sølv med røgtopas til særlig pris:
Normal pris kr. 425.- ; Flavour of the month pris kr. 275.-
Grå/røgtopas version ...Klik her
Guld/turmalin version ...Klik her

MORE DIAMONDS... AND STILL A GIRL’S BEST FRIEND

Flere diamantsmykker er atter lagt på siden. Tjek de seneste nyheder, bl.a. fantastiske armbånd, superfine ringe, lange slanke øreringe. Alle smykkerne er sat med diamanter i 14K guld og sterling sølv- på en gang uhøjtidelige og moderne men med det helt rigtige antikke look.Bemærk, at som en ekstra service, kan du returnere alle produkter købt i e-shoppen helt indtil 5. januar, så længe de returneres i ubrugt og fejlfri tilstand. Der sendes varer ud HVER DAG i webshoppen. Endvidere har forretningen i København udvidede åbningstider den sidste uge op til jul.
Klik her for at se åbningstider.

RIGTIG GLÆDELIG JUL!!!
St. Kongensgade 5, 1264 København K,
+45.3332.3305, othmar@mail.dk, www.othmar.dk
Åbningstider: Mandag-fredag: 11-18,
lørdag: 11-18, 1. søndag i hver måned: 12-16
 
Ønsker du at afmelde denne mailservice kan du gøre det her ...klik...
© Othmar 2009