DK UK
URBAN FLORA

Hop med på den grønne bølge og vis det i dit smykkevalg. Othmar bringer haven tilbage i byen med den seneste kollektion... Se de fine blade, med lækre detaljer, fremstillet i mat guld og cool, black rhodium. De første styles er allerede ankommet og resten kommer i løbet af maj. Vi kan næsten ikke vente...

Klik her for at se URBAN FLORA...Husk i øvrigt hvad blomster kan gøre: Det er mors dag søndag d. 9ende Maj!
Vær cool og giv blomstersmykker......MAGISK MAKASIT...

En anden af de nye Othmar kollektioner forener 1920ernes art deco-stil med et moderne renæssance-look: Sterling sølvsmykker overstrøet med den rå, gråtonede makasit.
Brug smykkerne alene for et køligt, elegant udtryk eller bland dem med andre accessories i guld, sølv eller black rhodium for at opnå et individualistisk look.

Klik her for se de første Makasit smykker...

FLAVOUR OF THE MONTH

Maj måneds flavour er et superfint sæt fra den populære INDIA-serie, der allerede er blevet en OTHMAR klassiker. Den seneste version er fremstillet i en sart, syrenfarvet lys ametyst, enkelt indrammet af den matte sølvfatning. Dertil en snoet ring, der kan reguleres til alle størrelser fra 50-58.

Normal pris kr 550,- Flavour of the month pris kr. 325,- Klik her for at se Flavour of the month...

VIND FLAVOUR OF THE MONTH...

Det eneste du skal gøre er at tilmelde sig vores mailingliste, så er du automatisk med i lodtrækningen. Vi udlodder 3 smykkesæt og vinderne får direkte besked pr mail og navnene offentliggøres på OTHMARS hjemmeside, ligesom de offentliggøres i den næste nyhedsmail...På glædeligt gensyn!
St. Kongensgade 5, 1264 København K,
+45.3332.3305, othmar@mail.dk, www.othmar.dk
Åbningstider: Mandag-fredag: 11-18,
lørdag: 11-18, 1. søndag i hver måned: 12-16
 
For at videresende denne mail ...klik her... 
 
Ønsker du at afmelde denne mailservice kan du gøre det her ...klik...
 
© Othmar 2010