DK UK
DEVOTED to DIAMONDS

REACH for the STARS

Det store stjernevedhæng er som et lille stykke af himmelen: Den store, mørke rhodium-stjerne, med smukt øsken i 14K guld er drysset med funklende sten fra hele 3,35 karat single cut diamanter, der sat imellem fine graverede linier, der understreger stjernens form. Et helt igennem fantastisk smykke, som yndigt suppleres af små diamantbesatte stjerneørestikkere.Klik her for DIAMONDS Mega star...


DIAMOND LINES

OTHMARs sparkling bangles og øreringe er en super succes: Runde eller ovale, large eller slim fit, rhodium eller guldfinish - vælg hvad der rammer din stil!

Suppler med de enkle ringe med diamantbånd, der netop er ankommet. Super cool i det mørke rhodium eller mere klassisk med guldkant. Prisen er lige så god, som smykkerne er smukke: 998.-Klik her for DIAMONDS 1-line ring...

Vi har også udviklet helt nye designs af 3 og 5-lines bangles, der ligesom de andre nye produkter er helt vores eget design, tilpasset til den skandinaviske smag: Ovalt i pasformen, uprætentiøse, nedtonede grå diamanter, her kun sat på den forreste del af armbåndet. Lækre til hverdagsbrug, elegante til festlige lejligheder.

Og igen: Til fantastiske priser, der afspejler, at produktionen går direkte til dig fra os, ingen mellemhandlere, ingen fordyrende mellemled!
GOOD LUCK CLOVERS

Vi elsker det lille fine kløvermotiv, det er næsten vores signatur: smukke bløde linjer og et slet skjult ønske om, at de bringer os lykke og god energi.

Kløveren præsenteres her som fine linjer trukket i diverse smykke styles.Klik her for DIAMONDS clover necklace...


DIAMOND DECEMBER 7 DAYS FLAVOUR

Den lille fine kløver ørestik med super fine detaljer og linjer er en ekstra december flavour: 0,20 ct single cut diamanter er sat i fint mønster imellem de optrukne linjer, overtrukket af en dyb, næsten sort rhodium. Som kontrast og for bedre holdbarhed er stikken bagpå fremstillet i 14K guld.Normal pris kr. 1198.- Diamond Flavour of the Month pris kr. 798.-
Klik her for DECEMBER DIAMOND Flavour of the month...


VIND FLAVOUR OF THE MONTH...

Skriv dig på mailinglisten, så er du automatisk med i lodtrækningen. Der vil komme flere mails her december, så den første december flavour-vinder modtager disse superfine øreringe. Vinderen får direkte besked pr mail, og navnet offentliggøres også på OTHMARs hjemmeside.

De 2 november-vindere af INDIA sættet I rhodium og den friske aqua calcedon blev:

Camilla Starling
Marianne Belling


Alle gaver - købt enten i OTHMAR butikken eller på nettet - ombyttes indtil 2. Januar.

Du kan se Decembers åbningstider her... klik her for DECEMBER åbningstider.

Vi glæder os til at byde velkommen i den julepyntede forretning, hvor limegrønne rensdyr og smukke, overdimensionerede, skinner om kamp med smykkerne!

Glædeligt december gensyn!St. Kongensgade 5, 1264 København K,
+45.3332.3305, othmar@mail.dk, www.othmar.dk
Åbningstider: Mandag-fredag: 11-18,
lørdag: 11-18, Første og sidste søndag i hver måned: 12-16
 
For at videresende denne mail ...klik her... 
 
Ønsker du at afmelde denne mailservice kan du gøre det her ...klik...
 
© Othmar 2010