DK UK
ART DECO ROCK...

Art deco stilens karakteristiske sammensurium af moderne, grafiske linier og kontrasten imellem dem - rette linier sat mod trapezer, vifter og zig-zag-linier og det uforsigelige brug af finurlige buer - danner basis for vores nye, cool smykkeserie: ART DECO ROCK. Se bla. disse fantastiske vifteformede øreringe: Linien i smykket er holdt i en rå, industriel version af art deco stilen og fremhæves af en række glinsende zirconias i fin blød vifteform, sat imod den mørke rhodium overflade:



Klik her for at se ART DECO ROCK kollektionen...


MORE MAGIC

En af forårets store trends er oversized, statement ringe, der kan samle hele dit look. De nye makasit ringe - alle med et unikt retro-look ligger i et særdeles opnåeligt prisniveau: Se fx denne enkle, sterling sølv ovale plade-ring, besat med funklende makasitter der giver det helt rigtige, enkle look: Kun kr 598.-



Klik her for at se MAGICAL MARCASITE kollektionen...


DIAMOND VINTAGE LINE

Denne smukke vintage diamantlinje, er designet med baggrund i de klassiske victorian-styled, indiske smykker, som vi har tilført et skandinavisk, nutidigt look: Smykkerne er en anelse mere enkle i udtrykket, og overfladebehandlingen med det mørke rhodium giver kollektionen det autentiske vintage look, samtidig med at det fremhæver den grå tone i diamanterne. Det gør dem mindre prætentiøse, mere hverdagsagtige. Helt i stil med victorian style-stilen, er smykkerne på bagsiden prydet fint med filigran arbejde, "jali-work". Til kollektionen har vi fået specialdesigner vores eget signaturmotiv, den lille kløver, der således pryder alle smykkernes bagsider:



Klik her for Victorian style Diamonds...


DIAMANDS N´ GOLD

Til den klassiske side, men stadig med et kontrastfyldt, moderne look: Endnu en diamantserie helt i 18K guld, besat med fine, hvide klare diamanter sat mod den delikat matterede overflade. Enkle spiraler - som små grene - er udgangspunktet i disse smukke, tidsløse smykker;



Klik her for Diamonds n´gold kollektionen...


KONFIRMANDER:

Fra barndom til ungdom: dagen kan næsten ikke markeres bedre, end med et smykke i konfirmationsgave. Derfor har vi oprettet en hel kolonne med produkter valgt ud til konfirmander: I alle prisklasser og stilarter, tilpasset den unge pige. Der er mange styles at vælge imellem, men må vi blot foreslå denne fantastiske ring fra DIAMOND VINTAGE-serien: En fin, rund ring, omkranset af diamanter - yndig på en ung kvindes finger. Et enkelt smykke, som man kan glæde sig over i mange år fremover.



Klik her for at se afsnittet KONFIRMAND 2011


FLAVOUR OF THE MONTH

Denne måneds Flavour er taget fra den nye ART DECO ROCK kollektion: Diamant formet ørestik besat med zirconer, der glinser råt mod det matte mørke rhodium, med super cool bølgende metaltråde:



Normal pris kr. 425.- Flavour udsalgspris kr. 248.-
Klik her for april Flavour of the month...


VIND FLAVOUR OF THE MONTH...

Vi udlodder i april igen hele 3 sæt flavours.

De 3 marts-vindere af de smukke glinsende dråber med glitrende sten er:

Mette Larsen
Stine Hansen
Susanne Majnlund

Tillykke til de 3 vindere, der har fået besked pr mail.


Vil du se alle de fine smykker 'in real life'?
Så benyt dig fx af søndags-shoppe-åbent og besøg os:

Søndag d. 24. april: 12-16
Søndag d. 1. maj: 12-16
Søndag d. 29. maj: 12-16

Søndags-shoppe-åbent står på hjemmesiden minimum 2 måneder frem I tiden.

På et dejligt forårs gensyn!



St. Kongensgade 5, 1264 København K,
+45.3332.3305, othmar@mail.dk, www.othmar.dk
Åbningstider: Mandag-fredag: 11-18,
lørdag: 11-18, Første og sidste søndag i hver måned: 12-16
 
For at videresende denne mail ...klik her... 
 
Ønsker du at afmelde denne mailservice kan du gøre det her ...klik...
 
© Othmar 2011