DK UK
THE SUMMER DIAMOND ISSUE

Med OTHMARs "Summer Diamond Issue" vil vi gerne præsentere dig for moderne diamant smykker med et cool og nutidigt look. Valg af materialer til disse smykker - singlecut slebne diamanter, der iøvrigt også giver det smukke antikke look - og mange steder sterling sølv i stedet for guld, åbner nye veje for produktion af diamantsmykker. De smukke men langt billigere materialer kombineret med en produktion uden fordyrende mellemled, giver os mulighed for at tilbyde smykkerne til fantastiske priser:


ALL DARK N' COOL

Først har vi designet en række ringe til hverdagsbrug: Mange er umiddelbart lidt rå i udtrykket. Men produkterne er tilsat sødme gennem ringenes motiver eller med et strejf af guld, der er en fin, varm, blød kontrast til den mørke rhodium.

I denne lækre ring vist herunder, er microsmå hjerter sat mod en oval ramme. Udtrykket er rent, ikke for nuttet og ikke for råt. Cool, lækkert og perfekt til hverdagsbrug.

...Og ringen sælges til den fantastiske pris af kr 2.248.-Klik her for 2-hearts diamond ring...

Vi vil også gerne med dette diamond-issue understrege, at OTHMAR designer stort set alle produkter selv! Vi brander os som designvirksomhed med egne produkter, og lancerer ikke leverandørers eller andre designeres produkter i eget navn!

Kun sådan får du et produkt der er resultat af års erfaring, skabt ud fra den skandinaviske designtradition, justeret efter den skandinaviske forbrugers smag og krav til kvalitet og holdbarhed - og derefter forarbejdet af kompetente indiske guldsmede.


THE FLOWERLINES...

Den absolutte masterpiece fra vores Flower-line diamant smykkelinje: Et unikt armbånd, hvor det gennemgående blomsterranke motiv af små diamantbesatte blade, bugter sig i en smuk, cool aflang ramme på armbåndets front.

Se armbåndets forvandling herunder fra arbejdstegning, til den første rå prøve...
...og til det smukke færdige smykke:Klik her for FLOWER LINE Bracelet...


The CLOVER...

OTHMARs signatur motiv - the-good-luck-clover - som vi elsker for det delikate udtryk og det billedlige ønske om lykke og energi til den der bærer dem - er atter på spil: Se denne stilistiske kløver, her igen trukket op i silouette, og indimellem er smykkerne besat med diamanter, som her på et fint lille vedhæng:Klik her for at se CLOVER round small...


VIND ET DIAMANTSMYKKE...

I anledning af sommerens diamond-issue kan du blive den heldige vinder af denne smukke flower-line ring i mørk rhodium. En moderne klassiker til en værdi af kr 1.798! Vinderen trækkes som sædvanligt fra OTHMAR mailinglisten. Du skal blot stå på listen, så deltager du i lodtrækningen.

Den heldige vinder offentliggøres i juni-mailen!Klik her for FLOWER LINE, Long ring...


Du kan se alle OTHMAR diamantsmykker ved at klikke her...


Husk der er søndags-shoppe-åbent:

Søndag d. 29. maj: 12-16
(Søndag d. 5. Juni har vi desværre lukket pga Grundlovsdag!)


På et dejligt diamond gensyn...St. Kongensgade 5, 1264 København K,
+45.3332.3305, othmar@mail.dk, www.othmar.dk
Åbningstider: Mandag-fredag: 11-18,
lørdag: 11-18, Første og sidste søndag i hver måned: 12-16
 
For at videresende denne mail ...klik her... 
 
Ønsker du at afmelde denne mailservice kan du gøre det her ...klik...
 
© Othmar 2011